Foarte clar
explicata aparitia cancerului si solutiile de a-l "tine in frau"
In articolul acesta voi încerca să fiu cât mai explicit şi
cât mai scurt. Ştiinţa din spatele acestei maladii e una foarte
simplă.
Corpul fizic e format din trei părţi principale: celule şi
două lichide (sânge şi limfă). Sângele alimentează cu ''hrană'' toate celulele
din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei
funcţionări a celulelor şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat,
rinichi), pentru a le scoate din corp. Un nou-născut, pentru a creşte, are
nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele :).
Exact la fel e şi cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi
de detoxifiere (prin limfă). Lichidul acesta "uleios" şi mai vâscos decât
sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în
corpul nostru, nu este împins/pompat - asemenea sângelui de către inimă -. Iar
pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică - mişcarea muşchilor îl pune
în mişcare -. Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep să
alerg, de exemplu. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la
cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor.
Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman..... e ''o
grămadă'' de celule.
Sângele are un ph de 7,35 – 7,45: aşa a fost creat, aşa
trebuie să rămână! În aproximativ patru minute, corpul trebuie să ridice
valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viaţa ar
înceta în corpul acesta. Fructele şi legumele consumate în stare crudă
acidifică sângele fffff puţin. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate
mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere,
îl acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare.
Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate,
cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!
Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să
ajungă la un ph de 7,35; dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va
folosi baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi
dinţi), aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai
mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru
minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele alimentează
şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face
ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin???? ........Aruncă toată
aciditatea pe celule!!!!!!! Şi la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe
zi :(.
Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un
mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii
(supranumite şi „uzine energetice”, deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare
necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar
această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. Mitocondriile au
material genetic propriu - ADN mitocondrial -, care conţine informaţia
genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi
fructoza fiind esenţiale!
Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de
aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devine astfel un mediu
foarte acid, unde oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar
două variante: ori să moară, ori să se transforme. De obicei se
transformă........ şi devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen,
învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin
fermentaţie. Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne
sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp.
Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă. În cazul acesta, se
ridică întrebarea: "Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De ce nu
sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar şi de globulele albe
proprii??"
Aici e partea interesantă: celulele au o inteligenţă
proprie. Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de
globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul
imunitar: se înveleşte cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin
corpului (celule trofoblaste) şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e
înăuntru.
Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură.
Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă
sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John
Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria
un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între
celulele canceroase şi anumite celule preembrionare caracteristice fazei
iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.
Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma
orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule
(pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de
ţesut, în caz de accident).
Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din
celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar
placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se
opreşte din creştere. De ce? Pancreasul copilului începe să funcţioneze
după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită "tripsină". Şi se
pare că această enzimă opreşte din creştere placenta. Până în a noua lună,
creşterea placentei este foarte lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care
lucrează deja la capacitate maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc
această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta.
Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul
imunitar vede ce se "ascunde" acolo, declanşând imediat durerile naşterii;
practic, îl dă afară pe ''parazit'' :))).
Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste
(placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în
care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia
alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu
produce tripsină suficientă nici pentru digestie, ... deci cum va mai putea
distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de
sistemul imunitar?...... Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale
depind atât de mult de ''stilul de viaţă'' şi de obiceiurile
alimentare.
Se pare că celulele canceroase au nevoie de zece (!!!) ani
de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor
şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul "cancer în faza I". Dacă în aceşti
zece ani ţinem câteva posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de
origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul
celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe,
iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un post, Dumnezeu
ne poate vindeca de cancer şi noi nici să nu ştim aceasta.
Chimioterapia si radioterapia, ce fac???? Omoară celule
canceroase!!!!! Fff bine, până aici.... Omoară, însă, şi celule
sănătoase??!!! Haideţi să trecem cu vederea aceasta...... Dar fiţi
atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULELE ALBE!!!!!!!! Dupa prima şedinţă de
chimioterapie acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul
imunitar. Acum intră în scenă ''medicamentele'' lui Dumnezeu. În multe fructe
şi legume există nişte ''coloranţi''. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte
otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru
(resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel
galben.
Să vedem modul de funcţionare!!! ..... Celulele canceroase
sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o produc prin
fermentaţie, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de
minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul
dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului,
celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. Primul
lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două. Celula aceea canceroasă am
distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Aceastî otravă
trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!! Există
două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea. Consumul a 3-4
lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de
echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul
acela foarte toxic şi îl va duce în ficat.
Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în
intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare
o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va
reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.
Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi
verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul
acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac!!! Dacă bem cafeaua, aceasta
stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă un boost de energie -
stimulată!! -, dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să
îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se
amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată imediat din
organism.
Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol
şi zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm,
până dimineaţa, celulele canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc - prin
mişcarea limfei - otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră
asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se
reabsoarbă.
Iar acum, în încheiere, o părere personală - dacă vreţi, o
credinţă a mea -: TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE
ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ,
EMOŢIONALĂ!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu