sâmbătă, 22 iunie 2013

[Finante personale} Castiga bani,usor,gratuit,cu 2 oferte excelente

Chiar daca pe rezervistii militari nu ii intereseaza asa ceva,nu ar strica transmiterea informatiei la copii,nepoti,rude ,cunostinte, prieteni

Exista acum in prelansare,doua oprtunitati gratuite,simple,usoare, de castig bani online, national si international:

1.Varianta nationala -"vivaSMS",lansare la 01.07 2013

2.Varianta internationala- "THE PERFECT APP",lansare la 01.10 2013

            1,vivaSMS
.                                                                                

Fii primul care află de vivaSMS și câștigă bani din momentul înregistrării!

http://www.vivasms.ro/h/b73c6ff499

Poți câștiga zeci sau chiar sute de euro în fiecare zi!!! Cu un efort de doar 5 minute pe zi!


Câștigi bani din momentul înregistrării. 100% gratuit, 100% profitabil, 100% fără efort deosebit!


Ești plătit pentru fiecare SMS primit, din momentul înregistrării!

 

Când le recomanzi prietenilor, ești plătit pentru fiecare SMS primit de ei.


Te rog urmareste
filmuletul de mai jos, vei intelege rapid despre ce este vorba.



Fenomenul momentului din domeniul Permission Based Mobile Marketing vine acum în România: cupoane de reducere prin SMS!

Un serviciu revoluționar, gratuit pentru toată lumea!

Primești oferte targetate și personalizate, discounturi, promoții și alte informații utile direct pe telefonul tău mobil.(fara vreo obligatie de a cumpara ceva) 
Oportunitatea pe care o oferă vivaSMS este pur și simplu imensă! Și totul este atât de simplu încât se va răspândi cu viteza luminii în întreaga țară! Știi câte cupoane de reduceri se vând zilnic în România? Mii! Imaginează-ți că pe viitor pentru fiecare ofertă trimisă pe telefon în România tu poți primi un cent. Un cent pentru fiecare SMS! Și îți ia doar 5 minute pe zi să le spui și altora.

Nu costă nimic, nu cumperi nimic, nu vinzi nimic. Și ești plătit din primul minut de la înregistrare! Cum funcționează? Foarte simplu! 
1. Te înregistrezi gratuit. pe linkul 


   http://www.vivasms.ro/h/b73c6ff499                                                                              La înregistrare primești un bonus de 2 EUR pentru completarea profilului extins. (Atentie bifeaza optiunea de a primi 5 SMS zilnic,iar la preferinte cel putin cate 3 din domeniile prezentate pe site)
2. Primești maximum 5 SMS / zi cu oferte și ești plătit pentru fiecare SMS primit cu 3 cenți.

3. Recomanzi gratuit prietenilor prin linkul magic (link-ul tău personal de refferal pe care il primesti dupa inregistrare). Te rog consultă politica noastră antiSPAM.

4. Primești câte 1 cent de fiecare dată când un prieten recomandat de tine primește SMS. Cu 5 minute pe zi, în câteva săptămâni poți recomanda la sute sau mii de cunoștințe.

5. Primești câte 1 cent de fiecare dată când recomandările prietenilor tăi primesc SMS, pe 5 niveluri de recomandare! 

Fă calculele singur ca să vezi ce înseamnă asta pentru tine. Dacă recomanzi și altora ACUM poți câștiga zeci sau chiar sute de euro în fiecare zi!!! Cu un efort de doar 5 minute pe zi!
fara obligatii!
Ești printre primii din țară care știe de asta! Iar înregistrarea utilizatorilor noi se va putea face exclusiv prin referința unui utilizator existent, prin linkul tău magic!

Utilizatorii nu sunt obligați în vreun fel să cumpere ceva prin cupoanele de reducere primite pe SMS. Utilizatorii și recomandatorii sunt plătiți chiar dacă nu citesc SMS-ul, însă șansele sunt foarte mari ca oferta primită să fie una deosebit de interesantă și potrivită, deoarece campaniile sunt foarte bine targetate, în funcție de profilul utilizatorului. Este alegerea fiecăruia.

Incepand cu data de 17 iunie 2013 vei avea posibilitatea să te înregistrezi. După înregistrare în câteva secunde îți poți genera linkul magic (un refferal link unic ce-ți aparține) și poți invita toți prietenii tăi să se înregistreze. Din acel moment totul va crește cu o viteză incredibilă. Asigură-te că ești primul care dă informația mai departe. Dacă citești acest mesaj înseamnă că ești printre  primele  persoane  din România care știe de această posibilitate. Profită!

Pentru recomandatorii de top avem pregătite bonusuri speciale sub formă de premii în bani cash pentru performanțe deosebite, în funcție de numărul de SMS transmise în rețeaua dezvoltată direct de tine (înregistrați prin linkul tău magic):

- primești 10 cenți pentru fiecare profil extins completat de un prieten recomandat direct de tine, prin linkul tău magic, când acesta se înregistrează și primește bonusul de 2 EUR.

Bonusul se plătește o singură dată pentru fiecare profil extins completat. Însă primești în continuare, pe viață, câte un cent la fiecare SMS trimis în grupul tău, pe 5 niveluri.

Pe 1 iulie 2013 vom lansa oficial conceptul și vom porni primele campanii prin SMS, ceea ce înseamnă imediat comisioane plătite în contul tău bancar.
DETALII

1.De unde are vivaSMS bani să plătească bani pentru fiecare SMS trimis utilizatorilor?

De ce companiile folosesc și plătesc vivaSMS pentru promovare?

Acestea sunt câteva întrebări care probabil până în acest moment ți-au trecut și ție prin cap. Conceptul este foarte simplu: 1. În momentul înregistrării utilizatorii completează un formular (întrebări simple de genul ”Aveți animale de companie?”  cu răspuns prin bifă – foarte simplu și rapid, durează un minut).
În acest fel se realizează un profil de consumator basic al utilizatorului.
2. Astfel companiile pot face oferte cu o țintire foarte atentă, la un cost optim.
De exemplu un cabinet veterinar din cartierul Drumul Taberei dorește să promoveze un super vaccin anti purici și vivaSMS trimite mesaj doar către posesorii de animale de companie din Drumul Taberei, de exemplu: ”Până sâmbătă cu acest cod (S7M28V) aveți reducere 50% la orice vaccin la Cabinet Veterinar Țopăilă, Str. Câinelui nr.8”.
La fel dacă vorbim de o pizzerie din Dristor sau un salon de coafură din Berceni. Precizie de laser în targetare!
3. vivaSMS evident că știe exact care este numărul de SMS targetat de fiecare campanie și poate calcula astfel costul campaniei.
Clienții sunt mulțumiți, iar utilizatorii care primesc SMS nu sunt deranjați în nici un fel. Pe de o parte sunt plătiți la fiecare SMS primit, pe de altă parte primesc oferte din aria lor de interes.
4. Pentru a motiva utilizatorii să citească SMS-urile, vivaSMS oferă utilizatorilor zilnic, la întâmplare, premii în bani.
De exemplu, primești un SMS, îl citești și vezi că scrie ”Felicitări, ai câștigat! Răspunde cu DA la acest mesaj și contul tău de cashout din vivaSMS va fi încărcat automat cu 20 EUR”.
5. Serviciul vivaSMS este de asemenea de foarte mare interes și pentru companiile multinaționale, de exemplu marii producători de băuturi răcoritoare, haine, încălțăminte sport, cosmetice, fast food etc.
Posibilitățile sunt practic nelimitate, iar agenții vivaSMS semnează noi și noi contracte zilnic.
vivaSMS se preocupă de contractarea firmelor și de gestionarea campaniilor, tot ce trebuie să faci este să dezvolți un grup cât mai mare de persoane care să folosească vivaSMS și la fiecare SMS transmis în echipa ta primești câte un cent.
Fă singur calculele ca să vezi câți bani poți câștiga zilnic!

2.Cum sa-ti extinzi rapid reteaua proprie

a. Rețele sociale. Câți prieteni/fani/followers/conexiuni ai pe Facebook, Twitter, LinkedIn? Folosești YahooMessenger sau alt serviciu similar? Dar e-mail? Practic posibilitățile de a recomanda foarte repede foarte multor persoane sunt nelimitate.
Până la lansarea oficială recomandăm să transmiți informația numai prin mesaje private, personale, fiecărei persoane în parte, în particular. Este mult mai eficient și păstrezi contactele tale în pool-ul tău de interes.!

b. Ai un blog? Poți scrie un articol sau poți pune un banner în care să inserezi propriul tău link magic. Ori ambele!
În special după lansarea oficială aceasta poate fi o metodă foarte bună.

c. Poți realiza propriile tale materiale (text, imagine, video) de promovare. Canalul tăuYouTube poate fi una din cele mai puternice metode de promovare.
Materialele video home made sunt poate cele mai puternice instrumente de promovare gratuite în acest moment. Poți pur și simplu să realizezi un scurt video de câteva minute în care explici beneficiile și simplitatea vivaSMS și inviți oamenii să se înregistreze pe loc prin linkul tău magic.

d. Poți folosi materialele tip video, imagine, text realizate de vivaSMS și puse la dispoziția ta din data de 15 iunie 2013
Orice material de promovare realizat de vivaSMS poate fi folosit și de promotorii afacerii.

e. Dacă ești utilizator experimentat, îți poți seta propriile tale campanii de promovare pe google ads, facebook ads, linkedin ads etc.
Cum această modalitate implică anumite costuri pe care  ți le asumi, recomandarea companiei este ca numai persoanele cu experiență în această zonă să folosească această metodă.

Indiferent ce procedeu folosești, asigură-te că respecți principiul KISS: păstrează totul la simplitate maximă!

3.Cum îmi primesc banii de la vivaSMS?
Există trei posibilități prin care poți intra în posesia banilor de la vivaSMS: 1. Când limita contului tău personal de cashout din vivaSMS atinge suma de 5 EUR, poți solicita să ți se încarce creditul pe telefon dacă ai o cartelă prepay.
Opțional poți direcționa banii spre acțiuni caritabile (de exemplu UNICEF sau Habitat).
2.  Când limita contului tău personal de cashout din vivaSMS atinge suma de 10 EUR, poți solicita un voucher electronic în valoare de 10 EUR, cheltuibil la partenerii noștri. 3. Când limita contului tău personal de cashout din vivaSMS atinge suma de 20 EUR, poți solicita transferul banilor în contul tău bancar personal.
Poți selecta opțiunea preferată din pagina ta personală de pe vivaSMS, după logare. Opțiunea selectată poate fi schimbată oricând.
În momentul în care suma din contul tău personal de cashout din vivaSMS atinge pragul selectat (5, 10 sau 20 EUR) vei primi o notificare prin SMS.
Plățile, indiferent de varianta selectată, se fac de 2 ori pe luna, pentru luna anterioară. Soldurile neplătite se reportează. Deci dacă într-o lună se strâng de exemplu doar 3,78 EUR în contul de cashout, banii aceștia se adaugă la sumele primite luna următoare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu