sâmbătă, 31 mai 2014

31 MAI-ZIUA ANCMRR SI ZIUA REZERVISTULUI MILITAR

                                                                                               
Pe 31 mai, militarii trecuti in rezerva au motiv de sarbatoare. La aceasta data, ei marcheaza Ziua rezervistului militar. Ei sunt oamenii care au imbracat cu onoare si demnitate uniforma Armatei Romaniei, oameni care si-au ales nu doar una dintre cele mai nobile profesii, dar si-au asumat cu determinare un destin aparte, acela al slujirii Tarii.
“Rezervistii armatei noastre sunt depozitarii unor valori profesionale si ai unor experiente de viata de o inestimabila valoare, sunt izvor de inspiratie si modele de urmat pentru cei care, in activitate fiind, le duc mai departe visurile si idealurile.
Anul acesta ne gaseste cu speranta, dupa o perioada grea si nemeritata pentru rezervistii armatei noastre. Guvernul Romaniei a indreptat nedreptatea facuta in anii trecuti, prin revenirea la cuantumul pensiilor din anul 2010.
A fost un act reparatoriu, absolut necesar si din care speram ca au fost invatate lectiile necesare”, a spus ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, intr-un mesaj adresat rezervistilor


CU OCAZIA ANIVERSARII ZILEI ANCMRR SI A ZILEI REZERVISTULUI MILITAR,TRANSMIT TUTUROR REZERVISTILOR MILITARI DIN JUD GALATI,MULTA SANATATE,VIATA LUNGA , LINISTE SUFLETEASCA SI IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE. PE CEI CARE INCA NU SUNT MEMBRI AI FILIALEI NOASTRE II ASTEPTAM CU DRAG SA NI SE ALATURE, PENTRU CA IMPREUNA DEVENIM MAI PUTERNICI IN INDEPLINIREA SCOPULUI SI OBIECTIVELOR  FILIALEI SI ALE ANCMRR IN ANSAMBLU
Presedintele Fil Jud GALATI/ANCMRR
Gl.mr (rtr)
                 Dr.ing GATA ILIE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu