joi, 17 ianuarie 2013

[Stirile zilei] A fost descoperit ELIXIRUL VIETII.De ce ai nevoie ca sa traiesti mai mult

Oamenii de ştiinţă au descoperit în urma unui studiu că hormonul DHEAS poate fi adevăratul elixir al vieţii. Cu cât este prezent mai mult în organism cu atât viaţa poate fi mai lungă.

Potrivit unui studiu efectuat pe mii de persoane peste 50 de ani, hormonul cunoscut ca DHEAS te face să trăieşti mai mult şi este cu atât mai abudent, cu cât eşti mai sănătos, scrie sexgen.ro.
Astfel, oamenii de ştiinţă încearcă pe viitor să inventeze tablete, plasturi sau preparate injectabile care ar putea stimula nivelul hormonului, astfel încât viaţa să fie mai lungă.
Nivelurile mai ridicate de DHES au fost descoperite la persoanele care fac exerciţii fizice. De asemenea, persoanele cu mai mult DHES sunt acelea cu o viaţă activă plină de distracţii, interese, prieteni şi familie, tot ceea ce tinde să ofere bunăstare şi satisfacţie unei persoane.
Hormonul este secretat de glandele suprarenale, care se găsesc în partea de sus a rinichilor. Producţia este cea mai mare în copilărie şi adolescenţă, apoi scade treptat de-a lungul vieţii de adult. Până la 80 de ani ar putea rămâne la doar 10% din nivelul maxim.
DHEAS este asociat cu o memorie mai bună şi capacitatea de a face faţă sarcinilor psihice, în special la bărbaţi.

Sursa: http://www.rtv.net15.12.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu